Wappuna kupitellaan Hälvälässä – Yökuppi

Wappuna kupitellaan Hälvälässä

Seuraava kuppi käydään poikkeuksellisesti tiistai-iltana. Lumitilanne maastossa on että lunta ei ole, tai sitä on yllättävän paljon noin puolen sääreen. Eiköhän pari lämmintä päivää kuitenkin vähennä sitä huomattavasti.

Maasto vaihtui viime metreillä Hälvälään, kun selvisi että HU:n syyskisat ovat Kukonkoivussa. Liekö legendaarinen Hälvälä innoittanut Yökupin ex-presidenttinä sekä yösuunnistuskävelyn maailman huippuna tunnetun Assun myös viivalle?

Wappukuppi käydään yhteislähtönä pienellä alueella ja lähtöön aletaan siirtyä 21:30. Lähtö tapahtunee 21:45. Kartta on kaikilla mittakaavassa 1:7500. A-rata on melkoinen ristiratahärdelli timanteilla höystettynä, jossa saa olla erittäin tarkkana että on menossa oikealle rastille. B-radalla on perhoset ja ruotsalaista hajontaa tarjoamassa haastetta suoritukseen. C- ja D-radoilla ei paljoa eroa ole matkassa ja ovat ilman hajontaa. D-rata on normaalia haastavampi, mutta sitä voi vielä muokata jos ilmoittautuneita tulee lisää.

Vapun kunniaksi maalissa on tarjolla palautusjuomana simaa ja myös munkkia kaikille ajoissa ilmoittautuneille. Lisäksi kaikki vappu-teemalla pukeutuneet saavat 50 metrin etumatkan muihin yhteislähdössä!

Share: