Villähteen korttelikupin 8.3. ennakko

Villähteen korttelikuppi juostaan Kankaan alueen pientalokorttelissa ja lähimetsien poluilla. Myös vanhalla sorakuopalla ja koulun pihalla pyörähdetään rasteja hakemassa. Tarjolla on vauhdikasta korttelisuunnistusta, metsäpolkuja ja reitinvalintaa. Käytössä on Nastolan Terän sprinttikartta 1 : 5 000.

Tapahtumapaikkana on Villähteen leivän piha osoitteessa Leipätie 70, Villähde. Käytössä ei ole sisätiloja. Pysäköinnissä huomioitavaa: Rakennuksen päädyissä on tulevan ja lähtevän tavaran lastauslaiturit. Kulku niille tulee säilyä esteettömänä. Kahvila on auki kello 18 asti, joten jätetään muutama kahvilaa lähinnä oleva pysäköintipaikka kahvilan asiakkaiden käyttöön.

Tarjolla on seuraavat radat:

A-rata 5,8 km 1 : 5 000 A3
B-rata 3,3 km 1 : 5 000 A4
C-rata 2,0 km 1 : 5 000 A4

Väliaikalähtö, lähtöaika varataan listalta. Omat karttamuovit mukaan (huom A-rata A3!). Villähteentien saa ylittää/alittaa vain kahdesta kohdasta, suojatien ja alikulkutunnelin kohdalta. Muuten tie on merkitty kielletyksi alueeksi. Ladut on myös merkitty kielletyksi alueeksi. Laduilla juokseminen on ehdottomasti kielletty. Ladun saa ylittää vain kohdissa joissa ei ole kielletyn alueen violettia merkkiä. Polkukuvaus on pääosin päivitetty vastaamaan talvista olosuhdetta. A- ja B-radoilla laitimmaiset rastit ovat hyvin lähellä kartan reunaa, älä juokse ulos kartalta.

Tervetuloa suunnistamaan!

Share: