Koneharju – kevään viimeinen osakilpailu

Lähtöaika: Yhteislähtö 21.40, lähtöön (900 m) siirrytään n. klo 21.25.

Navigointiosoite: Koneharjunkatu 3, Lahti

Ratamestarin yhteystiedot: Jani Hämäläinen, jani1976@gmail.com, 040 776 3392.

Yökuppi-karavaani siirtyy Tiirismaalta vain muuutaman kilometrin idemmäksi Koneharjulle. Maastossa ei juuri lunta ole. Lunta löytyy lähinnä alueen syvimmistä supista. Maasto on tällä hetkellä hyvässä ja nopeassa kunnossa. Kartalla vaalean vihreä tarkoittaa lähinnä heikompaa näkyväisyyttä.

Kevään viimeinen Yökupin osakilpailu käydään yhteislähtönä. Radoilla hajonnat ovat tyyppiä ruotsalainen Farsta-hajonta. Kaikilla radoilla alkuun on vauhdikasta, avointa ja melko tasaista kangasmaastoa. Rasteilla on leimasin ja heijastin. Avoimessa maastossa heijastin on sijoitettu normaalia alemmaksi, jotta rastin läheisyyteen pitää osata suunnistaa. Rasteja on paikoin hyvinkin lähekkäin toisia ja melko samankaltaisissa pisteissä. Koodi kannattaa tarkistaa. Karttaan koodi on painettu rastinumeron viereen. Hajontaa on kaikilla muilla paitsi D-radalla.

Yhteislähtö tapahtuu klo 21.40. Aurinko laskee keskiviikkona 21.25, joten alkumatka juostaan hämärässä. Matkaa lähtöön noin 900 m. Lähtöön lähdetään siirtymään noin klo 21.25. Olkaa siis ajoissa paikalla.

Kaikilla radoilla kartan mittakaava 1 : 7 500. Kartan koko kaikilla A4. Omat karttamuovit.

A-rata: n. 6,0 km

B-rata: n. 4,2 km

C-rata: n. 3,0 km

D-rata: 2,0 km

Share: