Orimattilan ennakko – Yökuppi

Orimattilan ennakko

Yökuppikaravaani siirtyy vaihteeksi Orimattilaan. Kuppipaikkana on motocrossradan alue Tietävälässä osoitteessa Kangasvuokontie 14. Opastus Pakaantien ja Ollostentien risteyksessä n. 3 kilometriä Orimattilan keskustasta etelään. Ilmoittautuminen, kilpailukortin luku ja leimantarkistus sisätiloissa.

Käytössä on tänä vuonna kartoitettu täysin uusi maasto, jonka ensimmäinen tapahtuma oli Orimattilan iltarastit elokuulla. Maaston korkeuserot ovat pienet ja pohjakasvillisuus on syksyn pakkasten ja sateiden myötä harventunut/ madaltunut. Ratasuunnittelulla on väistelty pahimpia vihreitä ja pystyvihreitä. Reitinvalinnalla voi myös vaikuttaa kulkukelpoisuuteen. Elokuun iltarasteilla kilometrivauhdit olivat n. 7 min/km, mutta yökuppitykit kulkevat jonkun verran kovempaa.

Käytössä on väliaikalähtö klo 18.40 alkaen. Ilmoittautuminen paikan päällä kirjoittamalla nimi sarjan vapaaseen lähtöaikaan. Lähtöajat 1min välein radoittain. Lähtöpaikalle on matkaa 700 metriä tietä pitkin ulkotuliviitoituksella ja kartan saa minuutti ennen lähtöaikaa ja nollaus lähtöhetkellä. Rastinmääritteet kartassa ja omat karttamuovit mukaan. Maali on keskusalueella.

Rasteilla on heijastin ja leimasin, ei rastilippua. A- ja B-radoilla on vaikeampia rastipisteitä ja suunnistamaan pääsee rastille asti. C- ja D-radoilla on helpompia rastipisteitä ja heijastimet näkyvät kauempaa.

A-rata 5,4 km 14 rastia 1:10 000, A4

B-rata 3,6 km 9 rastia 1:7500, A4

C-rata 2,7 km 8 rastia 1:7500, A4

D-rata 1,8 km 5 rastia 1:7500, A4

Ratamestari Jorma Hämäläinen, ilmoittautumisasiat Teppo Lainio teppo.lainio@phnet.fi

Share: