Konkareita ja debytantteja – Yökuppi

Konkareita ja debytantteja

Hämeenkosken korttelikupissa nähtiin rasteilla konkareita ja debytantteja. Osallistujien ikähaitarikin taisi olla kupin historian laajin. Tulipa käytännössä todistettua korttelisuunnistuksen sopivan ihan kaikille – vauvasta vaariin.

A-radalla kisa kärkipaikoista oli kovaa ja olipa lopussa oikein jännitystäkin. Rinta rottingilla leikkiin lähteny Ahven oli kuin kala kuivalla maalla ja hyytyi ensimmäiseen mäkeen ollen sulaa vahaa pitkällä välillä. Topi yritti kiemurrella lähtöpaikalla kärkkyen mahdollisimman hyvää lähtöpaikkaa (peesin toivossa?), onneksi siinä epäonnistuen, sillä juniori pisteli Hämeenkosken kaduilla siihen tahtiin, että vanhoilla mestareilla teki tiukkaa. Kaikki jäi kuitenkin viimeisen kortin varaan. Salpatien öljypohatta saapui nimittäin tavoilleen uskollisena silloin kuin saapui ja lähti poikain takaa-ajoon. Maaliin tullessaan suusta pääsivät lähes lopulliset sanat: “Jos mä en tänään voittanut, niin mä lopetan.” Lähellähän se oli. Vielä näemme kuitenkin Sulttaanin rasteilla.

B-radalla naisenergia jylläsi. Anu ja Salla kävivät kovan sekuntikamppailun kärjessä. Salla tosin myönsi kulkeneensa hieman harmaalla vyöhykkeellä. Protesteja ei kuitenkaan virallisessa protestinjättöajassa ole tullut, joten Salla saa pitää pisteensä. B-radallakin oli hapotettu ja todettu Linnakallion ihanuus 🙂

C-radalla nuoruus oli voimaa. Niemen Hanna pokkasi pisteet ennen historian nuorinta korttelikuppilaista (5vk ja 3pv). Nuorena se on vitsa väännettävä.

Tulokset ja väliajat ovat nähtävillä ja härvelistä voi jokainen etsiä ne metsurin ihannevalinnat. Kaikkia niitä ei löytynyt 🙂

Kiitokset avustajille elikäs Sallalle kuvien ottamisesta, Outille “Oivan” hoidosta ja toimistoavusta sekä Japelle tulos- ja härveliavusta.

PS: kyllä sitä näköjään pystyy kahdellakin kadulla kiemurtelemaan. 🙂

Share: