Tapahtumia Kuikkavuoressa – Yökuppi

Tapahtumia Kuikkavuoressa

Yökuppi laajensi jälleen reviiriään ja Heinola pääsi isännöimään Yökupin 12. osakilpailua. Maastona oli jylhä ja vaativa Kuikkavuoren maasto Stora Enson savupiippujen takamaastossa.

Ilta oli varsin tapahtumarikas. Joku onnistui hukkaamaan akun selästään, joku oli ostanut näppärät magneeteilla varustetut sormikkaat (joista kompassi ei oletettavasti oikein tykännyt) ja joillakin oli muuten vaan vaikeuksia päästä yhteisymmärrykseen kartan ja maaston välillä. Nuotio ja makkaranpaisto kuitenkin nostatti mielialaa ja useimmille taisi illasta jäädä kuitenkin hyvät muistot.

A-radalla voittajan veikkaaminen etukäteen oli vaikeaa, mutta lievänä ennakkosuosikkina matkaan starttasi Manna-reissulla ‘öljylanteensa’ herkkään kuntoon viilannut ja kotimaastossaan suunnistanut Tomi Silvonen. Summasen Aapo kuitenkin näytti muille yösuunnistuksen mallia ja ilman kompassia suunnistaen nappasi ylivoimaisen voiton. B-radalla Sanni täräytti selkeän pohja-ajan, mutta Emit-kortti ei jostain syystä rekisteröinyt väliaikoja. Tuomarineuvosto päätti kuitenkin pitkän harkinnan jälkeen hyväksyä tuloksen. C-radalla O-P Eloselle pitänee tosissaan harkita jotain lisäpainoja selkään. Sen verran vakuuttavaa on meno ollut.

Ensi viikolla kuppeilu jatkuu Asikkalassa.

Share: