Kiikkula GP – Yökuppi

Kiikkula GP

Korttelikuppi teki uuden aluevaltauksen, kun kuppilaiset pääsivät nauttimaan aivan uudesta korttelimaastosta ja -kartasta. Ratamestari oli vienyt radan paljolti maastoon, joka on viimeksi saanut arvoisiaan vieraita vuoden 1972 Lahti-Suunnistuksessa. Jos alueesta tekisi hyvän kartan, niin se soveltuisi korttelikuppiin mainiosti, mutta keskiviikkona onnetar, koodintarkastus ja maastotuntemus nousivat yksiksi menestystekijöiksi.

Koodeilla ja onnella ei ollut kuitenkaan tekemistä A-radan voiton kanssa, vaan Lammin Lauenstein otti kolmannen peräkkäisen voiton. Kakkospaikan tavoittelu koituikin sitten monelle kohtalokkaaksi: H20-duo Topi ja Tuomo, erehtyivät kaksinkamppailun lomassa leimaamaan väärällä rastilla, kuten teki myös vuotta nuorempi Mäkisen Tapani. Lisäksi vielä yön tunneille venyneessä tuomarineuvoston kokouksessa päätettiin silminnäkijähavaintojen perusteella evätä Matti ”Metsäkankaan Merz” Töyrylältä tämä illan epäonnenluvuksi ilmaantunut sijaluku 2. Syynä väliajoistakin ilmenevä leiman puuttuminen radan kolmosrastilta (väliajoissa 2.). Kotiseudulla jolkotelleet Jouni ja Kimmo valtasivat siis seuraavat sijat ja heidän väliin kiilasi ainakin KUT:n (Kärkölän Uutistoimiston) ja EMITin (Epävirallisen Mutkattoman Idioottivarma Tuntientulkitsija) mukaan Antti. Taisihan Kimmo lopulta myös myöntää tappion Antille. Poikkeuksellisen moni radalle startanneista kuudestatoista sai hylätyn tuloksen (seitsemän).

B-radan herruudesta oli odottevissa tiukka kisa, kun moni tuttu A-ratalainen ilmeisesti säikkyi matkan pituutta ja starttasi miltei puolta lyhyemmällä matkalla. Yksi suurimmista ennakkosuosikeista Juuso oli rautaa Pohjois-Jalkarannan kankareilla ja nousi ensimmäisenä Lahden hiihtopyhätön lampputolpalle. Palttalan Pekka ja ensi kerran ratamestari Olli-Petteri löytyivät seuraavilta sijoilta.

C-radan tuloksissa on vielä protestiaika voimassa EResults-ongelmista johtuen, joten sen tulokset saattavat vielä muuttua. Kärkitriosta kuitenkin löytynevät Outi, Joona ja Sofiina.

Hirvos-saaga saa jatkoa kahden viikon päästä Orimattilassa. Ylittyykö silloin 60 juoksijaa, voittaako Kimmo Antin, osaako A-ratalaiset katsoa kummalla puolen polkua rasti on ja saako Tuomo hyväksytyn suorituksen? Tämä kaikki vain kahden viikon päästä, älä missaa!

P.S. Ajoista saa pistää viestiä, tuskin kaikki vielä oikein..

Share: