Korttelikupin toinen osakilpailu kirmattiin Kivimaalla – Yökuppi

Korttelikupin toinen osakilpailu kirmattiin Kivimaalla

Kauden toinen kuppi kirmattiin Kivimaan uimahallin tuntumassa. Andelinien poppoo vastasi järjestelyistä, jotka viime vuoden tapaan todettiin jälleen mainioiksi. Kaikkiaan hulppeat 65 suunnistajaa oli tällä kertaa mukana.

Olosuhteet olivat viikossa muuttuneet melkoisesti. Kun Padasjoella muta lensi ja puistoissa rullattiin nurmikolla, oli maastossa nyt lunta niin, että sukset jalassakin olisi voinut suunnistaa. Polut olivat kuitenkin hyvässä kunnossa, vaikka kallioilla paikoitellen liukkaus pääsikin yllättämään.

A-radalla Mikuls saatettiin Anatolin sanoin todeta tavalliseksi kuolevaiseksi, kun lopputulos painui päälle 40 minuutin. Vaikka online-seurannassa voitiin jälleen nähdä miehen muutamia sakkokierroksia, matkasi 1000 pistettä Hämeenlinnaan. Veve:n voimakaksikko tuli lähelle, mutta ei vielä tarpeeksi lähelle.

B-radalla voitto meni tällä erää kauniimmalle sukupuolelle, kun Emmi Hasu oli vahvin ennen kokeneita Pekka Palttalaa ja Matti Railimoa. C-radalla nuoret mittelöivät keskenään. Tällä kertaa nopein oli Joona Lindroth ennen Outi Hasua ja Sofiina Kurosta.

Ensi viikolla selviää, meneekö jo 70 osallistujan raja rikki, löytyykö katkaisija Mikulsin voittoputkelle ja pärjäävätkö kokeneet miehet nuorille naisille, kun ratkotaan Hirvosen Juhan laatimia kiemuroita Tapanilassa.

Share: