Vaihtoehtoinen Wappu – Yökuppi

Vaihtoehtoinen Wappu

Jossain vaiheessa keväällä heräteltiin kysymystä Yökupin järjestämisen järkevyydestä vapunaattona. Aikataulusta pidettiin kiinni, koska se kalenterissa oli julkaistu ja kuppeiljat kiittivät luottamuksesta 48:n hengen voimin!

Jones oli luonut hyvät ja vaativuudeltaan oikeanlaiset radat Keravanjärven maastoon.

Itse tapahtumat alkavat muodostua yhtä tylsiksi A-radan kärjen osalta kuin formulat viisi vuotta sitten. Aina samat naamat ja sama aika. Enää PAF on kiinnostunut ottamaan Yökupin osakilpailut listoilleen. Myös Jerpinmäen Kauhu napsuttelee pronssisijoituksia erittäin ansiokkaasti. Naisista Sanni on pisteissä A-radan paras nainen.

B-radalla Hessu kerää tonnit ollessaan paikalla. Kupin siirtyessä kesätauolle Salla kuitenkin hengailee B-radan kärjessä.

C-radasta on muodostunut “Jalava-rata”. Nyt oli taas Reiskan vuoro olla ruokakunnan nopein. C-radalla ainakin kaksi suunnistajaa testasivat ensimmäistä kertaa yösuunnistusta ja kommenttien perusteella heistä muodostuu Yökupille vakiokävijöitä.

> Tulokset
> Väliajat
> Kuvia
> Reittihärveli

Kevään osakilpailut kisailtu aktiivisesti. Elokuun lopulla lamppujen tarve tulee jälleen esiin Yökupissa. Sitä ennen mahdollisuus osallistua Miry-cupin osakilpailuihin, jolloin pääsee tutustumaan pyöräsuunnistukseen.

UG KIITTÄÄ TÄSSÄ VAIHEESSA KAUTTA RATAMESTAREITA, KISAAJIA, TUKIJOITAAN SEKÄ TOISIAAN LOISTAVASTI ALKANEESTA KAUDESTA.

Share: