”Pojat me tehtiin historiaa” – Yökuppi

”Pojat me tehtiin historiaa”

Turhaan ei talvea ole treenattu ja Korttelikuppia kierretty, sillä nyt alkaa Yökuppi!

Kevään osakilpailut käydään alueen eteläisimmissä osissa, jotta mahdollisen lumen haitta olisi vähäinen. Riihenmäki, Rakokallio ja Nikkijärvi ovat vanhoja tuttuja maastoja, mutta vapun aattona pääsemme korkkaamaan Keravanjärven maaston.

Syksyllä perinteikäs Tihaja tulee tutuksi kahden osakisan ja kahden Käyhkön voimin. Samoin viime syksyn SM-viesti (R1) maasto ja Sairakkalan upeat supikot. Vuoden tauon jälkeen palaamme Nastolaan ja odotusarvo korkealla ”Penan erikoisuuksia” odotellessa. Homma jatkuu A Le:n osakisalla Kiiliössä. Vesivehmaan perinteikäs maasto pääsee ensimmäistä kertaa Yökupin osakilpailun näyttämöksi ja samalla laajennamme reviiriämme lännessä Hämeenkoskelle. Päätöskisa perinteikkäällä Tapanilan majalla lokakuun viimeisenä keskiviikkona. Tarkoituksena tarjota vielä erillinen ”graande finaalen”, jossa odotettavissa erilaisia ylläreitä, seuratkaamme ilmoittelua!

Mr. PySu:n toimesta tarjolla myös pyöräsuunnistuskuppeilua. Rasvatkaa siis Jopojenne ketjut!

Tulevan kauden osakilpailuissa pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kattavasti suoraa livetystä. Jarkon reittihärvelin uusimman innovaation ansiosta Yökupin seuranta tulee olemaan maailmanlaajuista! Livetys kotisohvalla ei kuitenkaan ole syy jäädä pois märistä ja hikisistä tapahtumista! Jälkilähetyksiä järjestetään, joten sipsit voi ostaa kotimatkalla.

Kausaripaidat ja kausikortit julkaistiin pääsiäisenä juhlavissa olosuhteissa yhdellä Maarianhaminan suosituimmalla estraadilla. Vielä on tavaraa tarjolla, joten ota yhteyttä Tuxiin ja tilaa omasi! Viime kauden kausaripaitojen suosio oli samaa tasoa kuin Anna Abreun suosio vuonna 2007 (vrt. otsikko).

Yökuppipaidoissa nyt myös D-sarjan malli.

Share: