Korttelikausi avattu – Yökuppi

Korttelikausi avattu

Lumen vihdoin tullessa maahan voitiin kevään 2007 korttelikausi avata. Riihelän koululla Timo A:n kartalla ja radoilla kirmaili pari tusinaa heijastimen etsijää. Kelit olivat jäiset, jolloin kenkävalinta oli helppo, joko nastarit tai nastoitetut kengät. Muutama kokeili kesärenkaita, mutta lopputulos oli kuten ensilumilla, metsään mentiin.

Yhteislähdössä oli tunnelma odottava mutta kirkas otsavalojen ja ledien valaistessa tähtikirkkaan taivaan. Timon perhoset erottelivat suunnistajat toisistaan erilaisille valinnoille. Ensimmäinen ylämäki toi hapot esille ja esillä ne olivat maaliin saakka. Kadut olivat vaikeita kulkea, varsinkin kun ei tiennyt missä oli. Osalla oli heijastimet hukassa, osa ei niitä “etsinytkään”, mutta kaikki olivat kuitenkin paikoillaan. Tappajakoirat pelottivat tyttöjä ja pikkupojat potkivat roskiksia, mutta suunnistajat vaan porskuttivat eteenpäin.

Maalin kaikki pääsivät saman illan aikana, oman kunnon ja kykyjen mukaan. Tärkeintä oli tehdä oma suunnitelma ja toteuttaa se. Ensi viikolla tavataan Kärkölässä.

Share: