1

Aihe: Yökuppi 2016

Hietastenkankaan härveli pystyssä. Päivitin myös väliaikoja pikkasen niiden osalta, ketkä oli "omalla radalla".

http://gadget.yokuppi.net/cgi-bin/reitt … amp;id=217

2

Vs: Yökuppi 2016

On Yösuunnistus hienoa, vielä hienompaa paikanpäällä.
Livetyksessä Terkelsenillä parin minuutin keula. Tuomo ja Assu tulevat perässä. Assu ajaa Tuomon kiinni, mutta Assukaan ei ole erehtymätön. Väärän suuntaan rastilta!!!
Pelkäänpä, että Terkelsen ajetaan kiinni ja niinhän siinä kävi. Onko Assu taas keulassa?

3

Vs: Yökuppi 2016

Katsoin tuota Lakeakallion lähtölistaa huolestuneena ja menikö nyt Salolta yli sataan peräkkäiseen YöKuppiin osallistumisputki poikki?

Ei syytä huoleen, kirjoittaa Maakansa ja jatkaa, "putki jatkuu".

Viimeksi muokannut Rafaello (08.09.2016 09:26:26)

4

Vs: Yökuppi 2016

Lakeakallion väliajoissa vielä pientä feelua niiden kanssa, ketkä leimailleet ylim. rasteja. Jos Makelta löytyy alkuperäinen tulostiedosto niin korjaus tehty nopeasti. Myöskään härveliä ei järkeä pystyttää viallisilla väliajoilla, jotan sekin tulee pienellä viiveellä.

edit. Nyt korjattu.

5

Vs: Yökuppi 2016

Kaikki on kyl komeesti piirtäny Koromäen härveliin kiertäneensä pistepellon, mutta kummasti hävisin 2min saman vauhtisille sillä välillä...tana... Seuraavalla kerralla vedän reteesti keskeltä.

6

Vs: Yökuppi 2016

Pahoittelut myöhäisestä tulos/härveli-päivityksestä Nastolan osalta. Kuten etusivulta voi lukea, oli UG pitkän viikonlopun Islannissa ja viisi treeniä päivässä ei jättänyt aikaa pistää tuloksia julki.

7

Vs: Yökuppi 2016

Pienten teknisten vaikeuksien johdosta, Hauhon tulokset laskettu manuaalisesti ja ne on myös normaalista poiketen pistetty yksi kerrallaan (aika käsin näppäilty) Yökupin järjestelmään. On siis jopa todennäköistä, että jonkun aika/sarja ei ole kohdallaan. Hyvillä perusteluilla saatan vaihtaa sen oikeaksi. Tähän kaivataan myös ehkä vanhaa kunnon Stasi-henkeä, joten tarkastappa kaverisikin aika ja ilmianna liian hyvä tulos (koska eihän kukaan oma-alotteisesti sitä tee).

Väliajoissa ykkösväliaika nollauksesta, muut kunnossa. Myös kokonaisaika on väliajoissa oikea.

Jos ja kun saan materiaalin lähiakoina härveliin, niin siinä kokonaisaika tullee olemaan nollauksesta.

8

Vs: Yökuppi 2016

Hauhon härveli pystyssä. Jos laitatte kepsi-käyrää, niin laittakaa manuaalisesti (ei split based).